Política de privacitat de beHIT

Informació en compliment del que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic

En compliment del que s’estableix en l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, es procedeix a informar de mode exprés, precís i inequívoc, tant als destinataris del servei com als òrgans competents, dels següents aspectes relatius al prestador de serveis de la societat de la informació:
Nom / denominació social: BeHealthCare IT, S.L.
CIF / NIF: B67299636
Activitat / objecte social: Desenvolupament i comercialització de solucions informàtiques i prestació de serveis de consultoria en el sector de la salut.
Domicili professional: c/ de Mata 1, 08004 Barcelona
Telèfon: +34 931 39 19 83
Adreça de correu electrònic: info@behit.cat
Adreça web: www.behit.cat
Dades d’inscripció en el registre mercantil /registre públic: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, al tom 46586, foli 205, secció general, full 524662.

Tractament de les dades: des de www.behit.cat, es garanteix un nivell adequat de protecció de les dades personals, seguint les pautes establertes en el Reglament general de protecció de dades (679/2016).

Propòsit: Només tractarem les seves dades per als següents propòsits:
• Contestar les seves sol·licituds d’informació a través del nostre correu electrònic o formulari de contacte.
• Per enviar-li comunicacions comercials relacionades amb els nostres serveis o productes.

Legitimació: la base legal per al processament de les seves dades és el consentiment que ens dóna al contactar-nos a través del formulari de contacte o mitjançant l’adreça de correu electrònic de la nostra pàgina web.

Mantindrem les dades recopilades per aquestes finalitats durant el període de temps requerit per atendre i gestionar la seva sol·licitud.

Destinataris: com a regla general, només el nostre personal autoritzat pot tenir accés a la informació que vam sol·licitar i l’ús de dades que ens ha autoritzat.

Drets: Com a usuari de www.behit.cat, vostè té dret a accedir, rectificar o sol·licitar l’eliminació de les seves dades, quan consideri que no són necessaris per al propòsit en què van ser recopilats. En el cas de sol·licitar la limitació del tractament, només es mantindran les estrictament necessàries per dur a terme l’exercici de les reclamacions, i poder retirar el consentiment en qualsevol moment.
Per continuar amb l’exercici dels seus drets, pot contactar-nos a la nostra adreça de correu electrònic info@behit.cat.

Copyright © 2020 All Rights Reserved by beHIT Inc.