1

Els nostres serveis estàn especialitzats en salut

beHIT ofereix solucions globals per a proveïdors de serveis sanitaris i sistemes de salut. Utilitzem la innovació per transformar processos i permetre serveis sanitaris de confiança i de lliurament assequible.

Actualment estem treballant amb clients tant del sector públic i com privat fent projectes d’èxit i rendibles, capaços d’oferir una atenció assistencial de màxima qualitat.

Coneix-nos
Why choose Us?

Cobertura integral de sistemes d’informació Per les organitzacions prestadores de serveis de salut.

Donem suport expert, especialitzat, innovador i confiable a les demandes en l'estratègia, implementació i manteniment de les diferents solucions informàtiques.

Why choose Us?

ESPECIALISTES EN LA GESTIÓ HOSPITALÀRIAPlanificació, desenvolupament i gestió d’instal·lacions hospitalàries de classe internacional.

La nostra experiència en gestió sanitària es basa en l’establiment de bones pràctiques internacionals i excel·lència, situant l’interès del pacient en el centre de l’atenció assistencial.

Why choose Us?

SERVEIS DE TELEMEDICINA PERSONALITZATS Enfocats als usuaris a través del desenvolupament del nostre software i canals digitals.

Treballem totes les etapes de definició dels programes de telemedicina per a complir les expectatives dels nostres clients i les estratègies de mercat.