diagnòstic

Els nostres serveis estàn especialitzats en salut

beHIT ofereix solucions globals per a proveïdors de serveis sanitaris i sistemes de salut. Utilitzem la innovació per transformar processos i permetre serveis sanitaris de confiança i de lliurament assequible.

Actualment estem treballant amb clients tant del sector públic i com privat fent projectes d’èxit i rendibles, capaços d’oferir una atenció assistencial de màxima qualitat.

Contacta amb nosaltres
personal sanitari

Cobertura integral de sistemes d’informació Per les organitzacions prestadores de serveis de salut.

Donem suport expert, especialitzat, innovador i confiable a les demandes en l'estratègia, implementació i manteniment de les diferents solucions informàtiques.

tracte proper amb pacients

ESPECIALISTES EN LA GESTIÓ HOSPITALÀRIAPlanificació, desenvolupament i gestió d’instal·lacions hospitalàries de classe internacional.

La nostra experiència en gestió sanitària es basa en l’establiment de bones pràctiques internacionals i excel·lència, situant l’interès del pacient en el centre de l’atenció assistencial.

infermera usant telemedicina

SERVEIS DE TELEMEDICINA PERSONALITZATS Enfocats als usuaris a través del desenvolupament del nostre software i canals digitals.

Treballem totes les etapes de definició dels programes de telemedicina per a complir les expectatives dels nostres clients i les estratègies de mercat.