1

A les teves mans, els nostres serveis

beHIT ofereix serveis de telemedicina personalitzats, enfocats als usuaris a través del desenvolupament de la nostra plataforma i canals digitals i vehiculació de serveis mèdics.

Entenem els serveis de telemedicina com a model d’atenció basat en la proximitat entre el personal assistencial i el pacient que complementa els recursos i infraestructura fixe existents, oferint formes alternatives de contacte amb professionals qualificats.

Com ens preocupem pels nostres clients, els recolzem a través de tot el seu procés mèdic! Això, ha facilitat el desenvolupament d’un model de telemedicina centrat en l’usuari.


Tecnologia

telemedicina-app

App

L'aplicació de telemedicina és una eina de comunicació interactiva que ajuda als usuaris a gestionar la seva salut fàcil i ràpidament des de qualsevol lloc. Aquesta eina interactiva permet als pacients sol·licitar els serveis mèdics, controlar l’estat dels seus casos i rebre alertes de salut en un toc de dit.

telemedicina-desktop

Plataforma web

La nostra plataforma està dissenyada perquè professionals de la salut i pacients puguin contactar en temps real.

telemedicina-biomedical

TM amb dispositius biomèdics

Telemedicina basada en dispositius biomèdics que permet el diagnòstic i tractament de pacients des de qualsevol lloc del món i sota qualsevol circumstància, utilitzant dispositius biomèdics que capturen les dades vitals del pacient.

Customer Testimonails

Serveis de salut digitals adaptats al mòbil

Customer Testimonails

Personalitzable i interoperable amb altres sistemes

Customer Testimonails

Serveis de salut digital en temps real

Customer Testimonails

Accessible en qualsevol moment, a qualsevol lloc

Customer Testimonails

Història Clínica Digital

Customer Testimonails

Informes mèdics, prescripcions d’exploracions complementaries i medicaments.

Customer Testimonails

Integració de dispositius biomèdics

Customer Testimonails

Seguiment de malalts crònics


Serveis de telemedicina

Volem que els nostres clients accedeixin als millors serveis utilitzant la tecnologia més innovadora.
1

Consulta per xat i mòbil 24h/7Respostes ràpides i fiables a problemes mèdics. Mitjançant aquest servei, els pacients poden accedir a un equip de metges experts que respondran a qualsevol consulta relacionada amb la salut.

2

Video-consultaVideo-consulta en temps real amb metges de família, pediatres i especialistes. Els pacients poden fer un seguiment de la seva recuperació i / o tractament, intercanviar informació, fer preguntes, expressar preocupacions i sol·licitar expertesa mèdica.

3

Segona opinióEls pacients poden accedir a experts internacionals en condicions particulars que revisen els seus diagnòstic i el pla de tractament i ofereixen un anàlisi en profunditat del seu cas. Els nostres experts proporcionaran un informe complet i confidencial, que inclou recomanacions de diagnòstic i tractament.

4

Punt d’atenció modulable basat en dispositius biomèdicsModel d’atenció innovador per portar assistència sanitària a qualsevol lloc, permet als professionals avaluar, diagnosticar i tractar als pacients a través les telecomunicacions i la tecnologia. El punt d’atenció modulable es pot configurar d’acord amb els requeriments per fer atenció a: centres d’atenció primària remots, escoles, farmàcies, punts mòbils amb maletes portàtils, empreses, construccions, cases particulars per seguiment de malats crònics, grans superfícies comercials, aeroports, centres lúdics, etc.