app telemedicina

Serveis de telemedicina personalitzats i centrats en l'usuari

beHIT ofereix serveis de telemedicina personalitzats, enfocats als usuaris a través del desenvolupament de la nostra plataforma i canals digitals i vehiculació de serveis mèdics.

Entenem els serveis de telemedicina com a model d’atenció basat en la proximitat entre el personal assistencial i el pacient que complementa els recursos i infraestructura fixe existents, oferint formes alternatives de contacte amb professionals qualificats.

Com ens preocupem pels nostres clients, els recolzem a través de tot el seu procés mèdic! Això, ha facilitat el desenvolupament d’un model de telemedicina centrat en l’usuari.

Contacta amb nosaltres

Tecnologia

app telemedicina

App

L'aplicació de telemedicina és una eina de comunicació interactiva que ajuda als usuaris a gestionar la seva salut fàcil i ràpidament des de qualsevol lloc. Aquesta eina interactiva permet als pacients sol·licitar els serveis mèdics, controlar l’estat dels seus casos i rebre alertes de salut en un toc de dit.

Aplicació de telemedicina d'escriptori.

Plataforma web

La nostra plataforma està dissenyada perquè professionals de la salut i pacients puguin contactar en temps real.

telemedicina-biomedical

Telemedicina amb dispositius biomèdics

Telemedicina basada en dispositius biomèdics que permet el diagnòstic i tractament de pacients des de qualsevol lloc del món i sota qualsevol circumstància, utilitzant dispositius biomèdics que capturen les dades vitals del pacient.

Serveis de salut digitals adaptats al mòbil

Serveis de salut digitals adaptats al mòbil

Personalitzable i interoperable

Personalitzable i interoperable amb altres sistemes

Serveis de salut digital en temps real

Serveis de salut digital en temps real

Accessibilitat

Accessible en qualsevol moment, a qualsevol lloc

Història clínica digital

Història Clínica Digital

prescripcions mèdiques

Informes mèdics, prescripcions d’exploracions complementaries i medicaments.

Integració de dispositius biomèdics

Integració de dispositius biomèdics

Seguiment de malalts crònics

Seguiment de malalts crònics


Serveis de telemedicina

Volem que els nostres clients accedeixin als millors serveis utilitzant la tecnologia més innovadora.
Teleconsulta mèdica

Consulta per xat i mòbil 24h/7Respostes ràpides i fiables a problemes mèdics. Mitjançant aquest servei, els pacients poden accedir a un equip de metges experts que respondran a qualsevol consulta relacionada amb la salut.

Video-consulta

Video-consultaVideo-consulta en temps real amb metges de família, pediatres i especialistes. Els pacients poden fer un seguiment de la seva recuperació i / o tractament, intercanviar informació, fer preguntes, expressar preocupacions i sol·licitar expertesa mèdica.

Segona opinió

Segona opinióEls pacients poden accedir a experts internacionals en condicions particulars que revisen els seus diagnòstic i el pla de tractament i ofereixen un anàlisi en profunditat del seu cas. Els nostres experts proporcionaran un informe complet i confidencial, que inclou recomanacions de diagnòstic i tractament.

Punt d’atenció modulable basat en dispositius biomèdics

Punt d’atenció modulable basat en dispositius biomèdicsModel d’atenció innovador per portar assistència sanitària a qualsevol lloc, permet als professionals avaluar, diagnosticar i tractar als pacients a través les telecomunicacions i la tecnologia. El punt d’atenció modulable es pot configurar d’acord amb els requeriments per fer atenció a: centres d’atenció primària remots, escoles, farmàcies, punts mòbils amb maletes portàtils, empreses, construccions, cases particulars per seguiment de malats crònics, grans superfícies comercials, aeroports, centres lúdics, etc.